DistractieLifestyle

Telekom sustine UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

Telekom Romania duce mai departe povestea UNTOLD şi anunţă susţinerea celui mai mare festival de muzică din Europa, pentru al doilea an consecutiv. Astfel, în perioda 3-6 august, la Cluj Arena, scena Galaxy by Telekom va fi animată de artişti internaţionali de renume: Dubfire, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing și Solomun – un lineup care o să evidenţieze magia fenomenului UNTOLD şi o să electrizeze scena Galaxy by Telekom.

Telekom Romania continuă să ofere experiențe unice publicului prezent la UNTOLD 2017, în care tehnologia creează magia evenimentului. Dincolo de experienţa muzicii electronice, UNTOLD este un spectacol de lumină şi culoare, în care toate simţurile se întrepătrund şi creează experienţe de neuitat, care merită împărtăşite cu ceilalţi.

Anul trecut, pe toata durata festivalului, cei peste 300.000 de participanţi au beneficiat de WiFi gratuit de la Telekom. Astfel, cei prezenţi au putut să încarce, în timp real, pe reţelele de socializare, filme şi fotografii cu artiştii preferaţi. Pentru a gestiona traficul mare de date, Telekom a instalat peste 100 de routere WiFi, la care puteau fi conectate simultan peste 20.000 de echipamente mobile (smartphone, tablete, accesorii ce încorporează tehnologii wireless).

Şi în acest an, Telekom promite experienţe UNTOLD memorabile participanţilor la cel mai mare festival de muzică din Europa.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: