Mercedes-Benz lanseaza Noua Clasa S

Campania “Testul gratuit de lumini”, ce a fost lansat oficial de catre Mercedes-Benz in 2009 a ajuns in acest an la cea de-a noua editie si este valabila pana pe data de 20 decembrie 2017.

Astfel orice posesor de autovehihul Mercedes-Benz pot beneficia de testarea si reglarea luminilor exterioare în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz de pe întreg teritoriul României. De asemenea, toti cei care participa grauit la programul Mercedes vor avea parte si un premiu surprinza, incluzând un abțibild de colecție tipărit în ediție limitată cu ocazia aniversării bi-centenarului Mercedes-AMG.

Declaratie oficiala:

„Siguranța este un pilon esențial în viziunea companiei noastre, iar satisfacția de a fi la volanul unui Mercedes-Benz este dublată de prioritatea noastră continuă pentru siguranța clienților. Astfel, de aproape un deceniu, derulăm această campanie în România, asumându-ne responsabilitatea de a contribui pe cât posibil la creșterea gradului de siguranță în trafic a clienților noștri”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz România.