eMAG a anuntat oficial faptul ca investeste circa 300 de milioane de lei intr-un depozit ce va avea o suprafata de 120.000 mp. Odata cu aceasta investitie, compania isi extinde capacitatea logistica si isi acopera nevoie de livrare catre clienti in urmatorii ani.

Cand va fi finalizat noul depozit eMAG? Pana la inceputul anului 2019. Va avea o capacitate de 3 milioane de unitati, fiind cel mai mare depozit de acest tip din Sud-Estul Europei. De asemenea, eMAG colaborează cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pentru ca această investiție să genereze prosperitate pentru comunitatea locală și beneficii pentru mediul de business românesc.

Declaratie oficiala:

“Noul depozit va susține creșterea rapidă a eMAG ca brand românesc la nivel regional și va îmbunătăți procesele logistice legate de produsele voluminoase. Investiția pe care o facem va genera numeroase beneficii pentru comunitatea locală și va ajuta la dezvoltarea zonei prin deschiderea unui număr mare de locuri de muncă, iar clienții eMAG vor beneficia de servicii de livrare mai bune. Este cea mai mare investiție a eMAG de până acum și ne propunem să o finalizăm până la începutul anului 2019,” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.