eMAG Black Friday 2019

Ieri am participat la o conferinta de presa eMAG, unde ne-au fost expuse date cu privire la editia Black Friday de anul trecut, cat si detalii despre editia din 2019, ce va avea loc vineri 15 noiembrie.

Intraga oferta de Black Friday 2019 a eMAG o vei putea vedea AICI.

In primul rand am aflat ca au existat circa 10 luni de negocieri cu partenerii pentru a avea parte de reduceri cat mai semnificative pe data de 15 noiembrie, printre parteneri numarandu-se Samsung, ASUS, beko, Apple, Sony, LG, P&G, LEGO, Nike etc.

In oferta de vineri vor exista circa 3500 de produse la promotie, cu reduceri cumulate de 270 de milioane de lei. Tot de la Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, am aflat faptul ca au fost investite 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare si circa 30 de milioane de euro in companii de curierat(centre logistice, masini, tehnologie, easybox).

Află cum funcționează sistemul eMAG EasyBOX

In premiera in oferta eMAG de Black Friday 2019, va exista un Ferrari GTC4 Lusso, cu o reducere de 45.000 de euro, de la 308.000 euro la 263.000 euro. Daca ar fi sa vorbim tot despre produsele speciale din oferta, vom mai regasi: Bilete de avion, cafea la Starbucks, pachete turistice in Romania si in strainatate, ceasuri si bijuterii de lux, lingouri de aur, servicii medicale, inchiere de masini, abonamente de telefonie, experiente inedite si multe alte lucruri.