Stiri

Twitter tocmai a publicat primul Tweet editat

Desigur, Twitter i-a făcut pe utilizatori să aștepte mai bine de 10 ani pentru a-și putea edita tweet-urile, dar acum se pare că această funcție foarte solicitată este în faza finală, deoarece platforma a publicat un tweet editat, fiind primul tweet editat de pe platformă.

Din păcate, această veste interesantă nu vine la pachet cu faptul că avem o dată concretă de lansare pentru viitoarea funcție Twitter, dar se pare că butonul de editare este în lucru, iar noul tweet al companiei ne dă o idee despre cum va funcționa funcția.

După cum se arată în tweet-ul de test de mai jos, tweet-ul editat va afișa ora și data „Ultima editare” în partea de jos a mesajului. Utilizatorii pot să dea clic și să vadă întregul istoric de editare a tweet-ului cu toate versiunile anterioare.

Încă nu suntem siguri cu privire la numărul de editări pe care noua funcție îl va permite și în ce măsură va urmări modificările de versiune. De asemenea, nu știm sigur dacă utilizatorii vor avea posibilitatea de a ascunde sau de a șterge istoricul modificărilor.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: