Un nou magazin Xiaomi va fi deschis in Bucuresti in centrul comercial Sun Plaza

Xiaomi Romania a anuntat oficial deschiderea unui nou magazin Xiaomi Store in Bucuresti, in Centrul Comercial Sun Plaza din Bucuresti, localizat Calea Văcărești 391. Inaugurarea celui de-al doilea magazin local al producatorului, dupa Mi Store, localizat in Mega Mall, va vea loc sambata, 28 august, de la ora 11.

Lansarea unui nou store este cu beneficii si pentru clienti, astfel ca primii 100 care achizitioneaza orice produs Xiaomi care nu face parte dintr-o ofertă promoțională vor primi un cadou, în funcție de seria notată pe tichetul de acces în magazin. Tipurile de cadou variază de la trotinete electrice, telefoane inteligente sau earbuds și până la produse din ecosistemul Xiaomi, precum fierbătoare electrice, cântare sau baterii externe.

De asemenea, câte 40 de bucăți din patru tipuri de telefoane inteligente midrange și flagship vor fi disponibile cu reduceri de până la 43%. Totodată, o serie de produse din ecosistemul Xiaomi, precum trotinete electrice, purificatoare de aer și ceasuri inteligente, vor fi disponibile la prețuri speciale, reduse cu până la 50%.

Participanții la evenimentul de inaugurare de sâmbătă vor putea câștiga multe alte cadouri și la tombola organizată cu această ocazie. În săptămâna următoare deschiderii magazinului, o serie de telefoane inteligente midrange și accesorii vor fi disponibile spre achiziție cu reduceri de 10%, 15% și 20%, în funcție de numărul produselor achiziționate simultan.

Noul magazin va fi deschis in colaborare cu distribuitorul autorizat DPhone, iar amenajarea interioara a magazinului a fost realizată în acord cu identitatea de brand Alive.