Stiri

uniFLOW Online primeşte recunoaşterea de Platformă excelentă de gestionare a imprimării şi scanării în cloud

După succesele obţinute în 2019, 2020, 2021 şi 2022, uniFLOW Online a impresionat şi anul acesta juriul de la Buyers Lab (BLI) Pick Awards organizat de Keypoint Intelligence şi a câştigat al cincilea premiu consecutiv pentru categoria Platformă excelentă de gestionare a imprimării şi scanării în cloud.

„Suntem extrem de onoraţi să primim acest premiu pentru al cincilea an consecutiv, deoarece el reflectă dedicarea şi pasiunea noastră ca lider inovator în domeniul gestionării imprimării şi scanării, dar şi atenţia cu care ascultăm şi ţinem cont de cererile clienţilor noştri. Atât clienţii noştri cât şi întreaga industrie consideră că uniFLOW Online, cu funcţiile sale avansate de imprimare şi scanare, este unul dintre elementele principale care contribuie la transformarea digitală.”, a declarat Karsten Huster, CEO la NT-ware.

Cinci ani ca lideri în tehnologie 

Din 2016, de când a fost lansată, uniFLOW Online – una dintre primele platforme din lume pentru gestionarea imprimării şi scanării 100% în cloud – a fost optimizată cu numeroase funcţii pentru a putea oferi astăzi o soluţie completă pentru nevoile mereu în schimbare ale clienţilor. Datorită îmbunătăţirii continue, platforma a devenit soluţia preferată de gestionare a imprimării şi scanării în cloud pentru mii de clienţi din toată lumea.

Iniţial, accentul a fost pus pe identificarea utilizatorului, imprimare sigură cu dispozitive mobile şi din e-mail şi contorizare pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Astăzi, această platformă versatilă, cu numeroase funcţii şi găzduită în centrele de date Microsoft Azure regionale, a ajuns să includă o gamă largă de aplicaţii de scanare, utilizare simplificată, imprimare din cloud şi suport pentru funcţii complexe de gestionare a lucrărilor. În acest fel, platforma poate deservi chiar şi companii mari, cu sedii în toată lumea.

Scanarea în cloud la un nou nivel 

Keypoint Intelligence a apreciat atât funcţiile avansate de securitate şi imprimare de pe dispozitive mobile sau din e-mail, cât şi gama extinsă de funcţii de scanare. Acestea le permit utilizatorilor să scaneze documente direct către e-mail, calculator sau numeroase destinaţii în cloud, inclusiv Box, Dropbox, Google Drive™, Microsoft Exchange Online, Microsoft OneDrive for Business, Microsoft Teams şi Microsoft SharePoint Online. Utilizatorii pot folosi opţiunile de procesare automată a imaginilor din fundal, inclusiv opţiunile de curăţare, comprimare, convertire a imaginii şi de decupare automată a bonurilor. În plus, funcţia unică de selectare a zonelor pentru OCR poate fi folosită pentru scanarea documentelor repetitive şi permite utilizatorilor să completeze rapid denumirea pentru fişiere şi metadatele.

Datorită funcţiilor complexe, uniFLOW Online ajută companiile să monitorizeze şi să menţină în siguranţă activităţile de imprimare, să urmărească şi să scadă costurile, să simplifice imprimarea de pe dispozitive mobile şi să gestioneze echipamentele printr-o platformă unică în cloud.

Despre Keypoint Intelligence

De peste 60 de ani, clienţii din industria de imagistică digitală se bazează pe Keypoint Intelligence pentru testări practice independente, date de laborator şi studii de piaţă extinse care să îi ajute să dezvolte produse de succes. Keypoint Intelligence este recunoscută ca cea mai de încredere sursă echidistantă de informaţii, analize şi premii, datorită experienţei sale îndelungate.

Despre BLI Software Pick Awards

Buyers Lab Document Imaging Software Picks sunt premii independente, bazate pe testări riguroase care includ evaluarea unor elemente-cheie precum funcţii, utilizare şi valoare. Fiecare produs care trece testul de laborator primeşte o clasificare Platinum, Gold, Silver sau Bronze, iar cele mai bune produse sunt clasificate ca produse Pick.

Microsoft, Azure, Exchange Online, OneDrive for Business, Teams şi SharePoint Online sunt fie mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Microsoft Corporation şi grupului de companii Microsoft în Statele Unite şi/sau alte ţări.

Pentru mai multe detalii despre uniFLOW, accesați: uniFLOW Online – Canon Romania

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: