Realitate virtuala - VR

Alaltaieri in mallul Veranda din capitala a fost inaugurat primul cinematograf VR din Romania. Cinematograful a costat circa 150.000 de euro si este unul dintre primele cinematografe de realitate virtuală la nivel mondial.

THE VR CINEMA din Veranda Mall oferă experiențe VR de 30 de minute, aceasta fiind, de altfel, durata recomandată. Pasionații de filme pot alege dintr-un portofoliu de 17 producții grupate în patru pachete tematice: documentare, comedii, călătorii și Sci-Fi, și au ocazia să urmărească filme diferite în același timp.

Program VR Cinema:

  • Luni-Vineri: 14:00-22:00
  • Sambata si Duminica: 11:00-22:00

Pretul unui bilet este de 25 de LEI, iar cele cu discount ajung sa coste 20 LEI. De asemenea, sunt aplicate discounturi de grup. Locația are o capacitate de 15 locuri, iar scaunele au mobilitate 360 grade, ceea ce le permite clienților să se rotească, efect ce contribuie la o experiență VR completă.

Declaratie oficiala:

„Suntem încântați să fim gazda primului cinematograf VR din țara noastră și să aducem clienților noștri un proiect de divertisment diferit pe piață. Oamenii caută în permanență experiențe autentice, de aceea avem în vedere alegerea celor mai potrivite oportunități de entertainment în Veranda Mall. THE VR CINEMA este printre serviciile care ne poziționează diferit în industria centrelor comerciale și ne încurajează să continuăm să inovăm.”, declară Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.