Stiri

Viitorul model mai mare și mai puțin scump al Apple, iPhone 14, se va numi iPhone 14 Plus

De luni de zile, rapoartele și zvonurile deopotrivă numeau iPhone 14 Max modelul mai mare și mai accesibil al Apple, iPhone 14 Max. Este posibil ca acest lucru să nu mai fie cazul, deoarece compania ar putea reînvia marca „Plus” pe care a folosit-o la generațiile anterioare de iPhone-uri și să numească viitorul model emblematic iPhone 14 Plus.

Ultima dată când Apple a folosit marca „Plus” a fost atunci când a lansat iPhone 8 Plus în 2017. Se zvonește că Apple va readuce apelativul „Plus” după cinci ani, deoarece ultima dată când compania a folosit acest branding a fost în 2017, când a prezentat oficial iPhone 8 Plus, alături de iPhone 8 obișnuit și iPhone X. În 2022, în timp ce furnizorii Apple se pregătesc să livreze componente, gigantul tehnologic se pregătește să lanseze patru modele de iPhone 14, posibil în septembrie, iar unul dintre ele ar putea fi numit iPhone 14 Plus.

Pe site-ul coreean Naver, Laznuk informează publicul că Apple va păstra schema de denumire iPhone 14 Pro, în timp ce iPhone 14 Plus va fi numele aparținând modelului mai ieftin, cu un ecran LTPS OLED de 6,7 inchi. Versiunea obișnuită de 6,1 inci cu o cameră duală în spate va fi denumită iPhone 14, completând astfel întreaga gamă pentru 2022.

Folosirea numelui iPhone 14 Plus în loc de iPhone 14 Max este o alegere mai bună, deoarece va crea mai puțină confuzie pentru consumatorii Apple. Având în vedere că iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max sună aproape identic, poate însemna că unii clienți nu pot distinge ușoara diferență de nume și sfârșesc prin a achiziționa modelul incorect. Din punct de vedere estetic, iPhone 14 Pro Max dispune de o cameră triplă în spate, în timp ce iPhone 14 Plus ar avea doar doi senzori în spate, astfel că persoanele cu ochi de vultur pot observa aceste schimbări și pot ști imediat care este acela.

Din păcate, uneori, clienții nu sunt pur și simplu foarte atenți și comandă din greșeală dispozitivul greșit. În noutăți conexe, iPhone 14 Plus ar putea avea cea mai mare baterie dintre toate cele patru modele care vor sosi în acest an și va fi alimentat de A15 Bionic în loc de mai avansatul A16 Bionic, despre care se zvonește că va fi exclusiv pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: