Lifestyle

Vocea României revine cu cel de-al șaselea sezon și cu reguli noi!

Cea mai bună competiție a vocilor, Vocea României, revine din 9 septembrie cu cel de-al șaselea sezon! În fiecare vineri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show extraordinar din care nu vor lipsi distracția, emoțiile, surprizele, comentariile spumoase, lupta aprigă pentru cei mai buni concurenți și, cel mai important, voci impresionante.

În premieră la Vocea României, sezonul șase vine cu runda knockout-urilor, în care fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Tesniunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Această etapă va aduce, dincolo de emoții și dorința de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o luptă incredibilă și decizii surprinzătoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

De asemenea, în acest sezon, în etapa audițiilor pe nevăzute scaunele antrenorilor se vor întoarce, indiferent dacă un concurent va merge mai departe în competiție sau nu. Toți vor afla părerile antrenorilor, Tudor, Loredana, Smiley și Marius Moga, referitoare la prestațiile de pe scenă și vor primi sfaturi utile, dar și încurajări.

În plus, în etapa duelurilor antrenorii vor putea salva câte doi concurenții din celelalte echipe.

Din 9 septembrie telespectatorii sunt invitați să urmărească un show memorabil, cele mai bune voci, patru antrenori hotărâți să aducă trofeul în echipa lor, totul sub atenta îndrumare a lui Pavel Bartoș!

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: