Jocuri

Nivelul modificat Vault 1080 din Fallout 4 este disponibil gratuit

NVIDIA anunță astăzi disponibilitatea Vault 1080, un nivel add-on modificat gratuit pe care echipa de la LightSpeed Studio l-a pregătit pentru apreciatul joc Fallout 4 de la Bethesda.

Noul nivel suplimentează misiunile secundare și spațiul de joc, oferind peste o oră de joc în plus pentru Fallout 4, într-un buncăr extins. Vault 1080 rulează aceeași tehnologie NVIDIA GameWorks ca Fallout 4, care include Volumetric Lighting, God Rays, HBAO+ și FleX-powered Weapon Debris.

Nivelul oferă o cantitate considerabilă de conținut pentru mai mult de o oră de gaming, special creată pentru gamerii Fallout 4.

Acțiunea este plasată pe holurile subterane tenebroase ale Vault 1080, o congregație prost îndrumată care, pentru a supraviețui, a devenit adepta întunericului. Gamerii vor căuta adevărul din adâncurile buncărului și vor decide singuri dacă monștrii merită să fie salvați.

Vault 1080 de la NVIDIA se deschide cu imaginea jucătorului care își târăște picioarele printr-o mlaștină cețoasă și de nepătruns, lângă ruinele unei biserici vechi. Înăuntru, descoperă buncărul 1080, de dimensiuni similare cu celelalte buncăre descoperite în Commonwealth și va afla secrete uitate și orori necunoscute care pândesc din umbră. Pentru a lumina coridoarele și încăperile NVIDIA a folosit iluminarea volumetrică, creând astfel o atmosferă părăginită, pe placul fanilor jocului. Umbrele sunt îmbunătățite de NVIDIA HBAO+, iar reziduurile de arme sunt disponibile prin NVIDIA FleX.

Link-uri suplimentare:

Nivelul add-on modificat Vault 1080 pe blogul NVIDIA.com:

https://blogs.nvidia.com/blog/2016/09/01/fallout-4-mods/

Vault 1080 pe Bethesda.net

https://mods.bethesda.net/#en/workshop/fallout4/mod-detail/2643807

Link către blogul Fallout 4:

https://bethesda.net/#en/events/game/the-graphics-technology-of-fallout-4/2015/11/04/45

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: