Stiri

WhatsApp lansează posibilitatea de a transfera conversații și date de pe Android pe iPhone și invers

Astăzi, WhatsApp a considerat oportun să adauge o nouă funcție pentru utilizatorii de iPhone și Android, care ar putea simplifica lucrurile pentru aceștia. Visăm de ceva vreme la posibilitatea de a transfera chat-urile și datele de pe o platformă pe alta, iar compania a livrat în sfârșit. Acum puteți transfera chat-urile și datele de pe WhatsApp de pe Android pe iPhone și viceversa, folosind instrumentele integrate. Derulați în jos pentru a citi mai multe detalii pe această temă.

WhatsApp a anunțat vestea pe Twitter, sugerând că utilizatorii vor avea acum posibilitatea de a-și transfera întregul istoric de chat de pe Android pe iOS și invers. Aceasta a fost o funcție așteptată de foarte mult timp de care utilizatorii se vor putea bucura acum. Aceasta nu numai că face procesul simplu și fără probleme, dar oferă utilizatorilor opțiunea de a trece de la o platformă la alta. În plus, nu necesită utilizarea niciunui software de la terți.

S-a menționat anterior că funcția de migrare a chat-ului și a datelor de pe WhatsApp va necesita aplicația Move to iOS pe Android. Deși s-a odihnit o vreme în faza beta, aveți în sfârșit la dispoziție opțiunea de a vă transfera toate chat-urile de pe Android pe iPhone sau invers.

Compania notează că telefonul tău Android trebuie să ruleze Android Lollipop sau versiuni mai noi, iar iPhone-ul trebuie să ruleze iOS 15.5 sau versiuni mai recente. Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos condițiile prealabile.

  • Sistemul de operare Android Lollipop, SDK 21 sau mai sus, sau Android 5 sau mai sus instalat pe dispozitivul tău Android
  • iOS 15.5 sau o versiune mai recentă instalată pe iPhone-ul dvs.
  • Aplicația Move to iOS instalată pe telefonul dvs. Android
  • WhatsApp iOS versiunea 2.22.10.70 sau o versiune mai recentă pe noul dvs. dispozitiv
  • WhatsApp Android versiunea 2.22.7.74 sau o versiune mai recentă pe vechiul dvs. dispozitiv
  • Folosiți același număr de telefon ca cel de pe vechiul dvs. telefon pe noul dvs. dispozitiv
  • iPhone-ul dvs. trebuie să fie nou din fabrică sau resetat la setările din fabrică pentru a se asocia cu aplicația Move to iOS și pentru a muta datele de pe telefonul dvs. Android
  • Ambele dispozitive trebuie să fie conectate la o sursă de alimentare
  • Ambele dispozitive trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi sau va trebui să conectați dispozitivul Android la hotspotul iPhone-ului dvs.

Rețineți că, atunci când transferați conversațiile WhatsApp de pe Android pe iPhone, va trebui să creați o copie de rezervă iCloud pentru a utiliza funcția de stocare în cloud. În plus, compania a păstrat, de asemenea, întregul proces de transfer end-to-end. Ceea ce înseamnă că nici măcar compania nu poate vedea datele și chat-urile pe care le transferați. Mai mult, telefonul tău Android va avea în continuare datele și chat-urile, cu excepția cazului în care ștergi aplicația WhatsApp sau resetezi dispozitivul din fabrică.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: