Movies - Filme
  1. The Predator

Filmul ruleaza deja in cinematografe, nu este un reboot ci o continuare a celebrei francize SF: „E o încercare de a face ceva – aceeași lume, același univers, dar 30 de ani mai târziu”, explică Shane Black, regizorul și scriitorul filmului.

Pentru o vizionare și mai intensă, poți urmări filmul în format 4DX. Vei trăi filmul la intensitate maximă și vei simți pe pielea ta, la propriu, aventura echipajului de ex-soldați – Casey, McKenna, Williams și Sapir, singurele persoane care au forța de a lupta împotriva invadatorilor. Scaunele mobile, perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, și efectele speciale de vânt, apă, aer, ceață sau mirosuri te vor transpune în mijlocul luptei, pentru o experiență cinematografică extremă.

2. Venom

Este filmul pe care abia astept sa il vad in cinematograf in acesta toamna. Filmul il aduce in rolul principal pe Broke, interpretat de Tom Hardy, care ajunge in contact cu materia extraterestra, schimbandu-i personalitatea si dandu-i o multime de super puteri.

3. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Cea de-a doua parte a poveștii ne încântă cu noile aventuri ale magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) care își unește forțele cu tânărul Albus Dumbledore (Jude Law) pentru a-l împiedica pe Gellert Grindelwald (Johnny Depp) să ridice vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice. Newt și prietenii săi au parte de noi pericole care te țin cu sufletul la gură, în lumea tot mai periculoasă a vrăjitorilor.

4. The Nutcracker and The Four Realms

Tânăra Clara (Mackenzie Foy) este transportată într-o lume magică unde întâlnește un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight) și o armată de șoricei. Cu ajutorul acestora trebuie însă să răzbească mai departe de Ținutul Fulgilor de Zăpadă, Ținutul Florilor și Ținutul Dulciurilor, în sumbrul tărâm condus de tiranica Mother Ginger (Helen Mirren), pentru a reinstaura armonia în lume.