Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
AutoDiverseLifestyle

De unde poti achizitiona cel mai ieftin RCA

In fiecare an detinatorii de automobile se confrunta cu aceeasi problema, RCA-ul. Acestia trebuie sa caute, sa compare si sa aleaga cel mai bun pret. Retailer-ul eMAG de vreo cinci ani a intrat pe aceasta nisa a RCA-urilor si vine in sprijinul celor care vor sa achizitioneze unul. 

Intrand pe eMAG Asigurati RCA, detinatorii de automobile au posibilitatea sa vada ce preturi practica fiecare asigurator de pe piata(Uniqua, Asirom, Omniasig, Groupama etc.) si sa aleaga cel mai bun pret. Tot ce va trebui sa faca este sa completeze datele personale si datele despre autoturism. Fiecare camp al formularului este insotit si de instructiuni detaliate pentru completare. Toate campurile calculatorului sunt obligatorii pentru a obtine oferta de pret si pentru a putea inregistra comanda.

Dupa ce completati toate campurile si apasati butonul “afiseaza oferte”, vor fi calculate in mod automat preturile pentru sase si doisprezece luni de la toate firmele de asigurare(în curând și pentru o lună). Preturile afisate sunt cele finale si nu sunt percepute taxe suplimentare.

Puteti alege oferta de asigurare dorita, adaugand-o in cos ca pe orice alt produs comandat pe www.emag.ro. Puteti adauga in aceeasi comanda si alte produse de pe eMAG.ro.

Comanda este procesata de eMAG Asigurari, care tiparesc si livreaza polita de asigurare.

Cum puteti plati asigurarea ?

Asigurarile comandate de pe eMAG pot fi platite ramburs, cu cardul online sau prin ordin de plata. Dupa achitarea si contabilizarea platii, polita devina activa.

Puteti achizitiona o polita RCA, accesand urmatorul link.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: