BenQ W1700 Pret Romania - cel mai bun proiector raport calitate-pret

BenQ W1700 este considerat a fi de catre EISA, unul dintre cele mai bune proiectoare raport calitate pret de pe piata, acesta castigand distinctia EISA Best Buy Projector 2018-2019.

Videoproiectorul BenQ W1700 CineHome produce 8.3 milioane de pixeli distincți pentru o performanță 4K UHD reală, folosindu-se de tehnologia revoluționară 0.47″ single-DMD DLP pentru a oferi claritate şi precizie în redarea culorilor, fără a distorsiona imaginea. Calitatea video 4K a lui W1700 este amplificată de suportul HDR, oferind o luminozitate şi un contrast mai mare, precum şi optimizarea automată a imaginii, totul pentru a crea detalii cât mai realiste.

De asemenea, videoproiectorul se folosește de tehnologia BenQ CinematicColor și de capabilităţile discului de culoare RGB pentru a satisface cele mai înalte standarde ale industriei de film când vine vorba de acuratețea culorilor.

BenQ W1700 poate fi gasit in Romania in oferta Cel.ro la un pret de 9.009 LEI(link achizitie).

Declaratie oficiala juriu EISA:

“Modelul W1700 de la BenQ, oferă în confortul casei imagini de calitate UHD, la un preț la care înainte tot ce primeai era calitate FullHD. Sistemul optic utilizat de BenQ se folosește de un dispozitiv DLP Digital MicroMirror prin intermediul căruia pixelii unei matrice FullHD sunt deplasați în patru poziții pe fiecare cadru, oferind astfel o imagine  UHD cu imagini clare și luminoase. Culorile sunt impresionant de precise direct din fabrică, iar redarea 3D este oferită pentru a atinge acel nivel suplimentar de imersie cinematică. Carcasa compactă face ca W1700 să fie ușor de instalat, în timp ce meniurile sale sunt dotate cu mai multe unelte și opțiuni de ajustare. Ca şi opţiune de upgrade la proiecția UHD, combinația de calitate și valoare oferită de W1700 este irezistibilă.