GoPro Hero 8 Black Pret Romania

GoPro Hero 8 Black este cea mai noua camera de actiune lansata de GoPro, dupa o multime de zvonuri aparute pe internet. Comparativ cu Hero 7 Black ofera o multime de imbunatatiri la nivel de calitate a imaginii, stabilizare si multe alte lucruri.

Principalul avantaj al lui Hero 8 Black ar fi acela ca vine cu asa numitul concept “Mods”, ce permite atasarea de diverse accesorii pe monturile de pe camera. De asemenea, vine cu un senzor de 12MP ce stie sa filmeze 4K la 60 fps, incluzând un bitrate de 100 Mbps, cat si super slow motion la rezolutie 1080p cu 240 fps.

Printre accesoriile care vor putea fi atasate noului Hero 8 sunt: Media Mod(adauga porturi de HDMI, USB Type-C, HDMI si jack audio de 3.5mm), Display Mod(un ecran suplimentar de 1.9 inch) si Light Mod(un reflector de 200 lumeni). Avem parte de o stabilizare îmbunătățita, denumta HyperSmooth 2.0, cat si de un fotografii mult mai bune cu ajutorul modului SuperPhoto.

GoPro Hero 8 Black va fi disponibil spre vancare incepand cu data de 24 octombrie la pretul 430 euro, in timp ce accesoriile vor avea preturile cuprinse intre 50 si 80 de euro.