Castile Sony WF-1000XM4 au fost lansate oficial

Sony a anuntat oficial cele mai noi castile wireless de tip ear buds WF-1000XM4, ce vine cu o multime de imbunatatiri atat la nivel de design, sunet cat si hardware intern.

In primul rand căștile WF-1000XM4 oferă o funcție de anulare a zgomotului recunoscută ca fiind numărul unu în industrie – acum chiar mai eficientă. Noul procesor integrat V1 oferă o anulare și mai eficientă a zgomotului. Special dezvoltat de Sony, procesorul integrat V1 preia performanța de anulare a zgomotului a celebrului procesor QN1e și o duce la nivelul următor. Performanța îmbunătățită de anulare a zgomotului și tehnologia Bluetooth „System on Chip” oferă cel mai înalt nivel de anulare a zgomotului din industrie, însă cu un consum de energie mai mic decât modelul predecesor.  

Avem parte de High-Resolution Audio Wireless, datorită LDAC, tehnologia de codare audio Sony deja cunoscută și adoptată în industrie. LDAC transmite de aproximativ trei ori mai multe date (la o rată maximă de transfer de 990 kbps) decât sunetul convențional redat prin Bluetooth, permițându-le utilizatorilor să se bucure de conținut High-Resolution Audio la calitate excepțională, cât mai apropiată de cea a unei conexiuni pe fir. Datorită driverelor de 6mm special concepute, acestea reproduc un sunet dinamic, în ciuda dimensiunilor reduse, iar diafragma de înaltă clasă reproduce o gamă bogată de note joase. Procesorul Integrat V1 îmbunătățește, de asemenea, calitatea sunetului și reduce distorsiunile, permițând procesarea codecului LDAC și supraeșantionarea DSEE Extreme.

WF-1000XM4 au fost proiectate pentru a fi mai mici și mai ușoare, însă fără compromisuri. De asemenea, căștile au fost reproiectate pentru a fi cu 10% mai mici decât generația anterioară, fără a compromite calitatea sunetului sau durata de viață a bateriei. Acestea sunt ușoare, fiind astfel partenerul perfect pe întreg parcursul zilei, iar carcasa de încărcare este cu 40% mai mică decât precedenta.     

Modelul WF-1000XM4 este disponibil în două variante de culoare, Negru și Argintiu, și va putea fi achiziționat la un preț de aproximativ 1400 lei, începând cu luna iunie 2021.