Diverse

Cat durează sa vina un colet din China

Cat dureaza sa vina un colet din China, este cea mai clasica intrebare pe care o pun persoanele noi care comanda de pe site-uri din China precum Aliexpress, Geekbuying, Gearbest s.a.m.d. Daca ar fi sa ofer un raspuns simplu, acesta ar fi depinde.

Depinde in principal de sezonul in care te aflii, de sarbatorile care sunt in Romania sau China si de traseul pe care il are coletul. In articolul acesta voi vorbi chiar despre ultima comanda pe care am realizat-o prin intermediul Aliexpress. pentru o bratara fitness Xiaomi Mi Band 4 si care am ales ca metoda de livrare sa fie cea standard prin Posta Romana.

Pe data de 20 iunie am dat comanda pe magazinul chinezesc pentru ca dupa 8 zile, pe 28 iunie, coletul sa paraseasca țara de origine. Pe data de 3 iulie pachetul a sosit in Romania in sediul BSI Bucuresti, conform tracking number-ului, pentru ca sa stea apoi in stadiul de Prelucrare pana pe data de 9 iulie.

Cat durează sa vina un colet din China

Tot in aceeasi zi a fost transferat coletul la Oficiul Postal Bucuresti 5(la vama) unde a mai trebuit sa astept inca 2 zile, pentru ca de pe data de 11 iulie sa pot ridica coletul.

Practic timpul de asteptare pana sa imi ridic efectiv coletul de la Oficiul Postal a fost de fix 3 saptamani, iar cel mai mult timp s-a pierdut in tara.

Cat durează sa vina un colet din China - 2

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: