TehnologieTelecom

Cum pot utilizatorii cartelei Vodafone sa castige doua Audi Q3, 50 de excursii pentru doua persoane, 100 de Samsung Galaxy S10 Plus si 1000 de kit-uri de vara

Vodafone Romania a dat drumul unei noi campanii de tip Mistery Box, in care utilizatorii cartelei pot castiga doua Audi Q3, 50 de excursii pentru doua persoane, 100 de Samsung Galaxy S10 Plus si 1000 de kit-uri de vara Eau Thermale Avène.

De asemenea, utilizatorii operatorului rosu mai pot castiga numeroase premii instant, precum vouchere, reduceri, bonusuri de voce si de date si multe altele.

Ce este interesant este faptul ca si utilizatorii ale celorlalte retele, precum Orange, Telekom sau Digi Mobil pot alege sa joace individual sau sa formeze un grup

Aceasta noua runda a campaniei vine cu o noutate: utilizatorii pot sa isi creeze si sa isi personalizeze propriul avatar in functie de personalitate si preferinte. De asemenea, acestia pot sa schimbe grila jocului, astfel incat cartonasele sa exprime mai mult despre fiecare caracter.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: