Device-uriTehnologieTelefoane

ASUS ROG Phone 2 este anuntat oficial

ASUS a prezent oficial cel de-al doilea smartphone de gaming din portofoliu, ROG Phone 2, ce vine cu o experienta de gaming imbunatatita si cu multe alte lucruri interesante, pentru a satisface dorintele oricarui utilizator.

La capitolul design, comparativ cu ROG Phone 1 nu prea exista diferente, fiind construit tot din metal + sticla si avand acelasi decupaj pentru aerisire si logo ROG iluminat.

Vine cu un display de 6.59 inch ce poate rula de pana la o frecventa de 120Hz cu o laterna de 1ms(sunt disponibile si moduri de 30/60Hz). Avm parte de un aspect 19.5:9, de o rezolutie de 1,080 x 2,340 pixeli si de suport pe 10bit HDR.

ASUS ROG Phone 2 este o bestie la capitolul hardware, integrand noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 Plus, 12GB RAM LPPDR4X, un accelerator grafic Adreno 640 ce poate urca de pana la o frecventa de 675 Mhz si 512GB memorie interna de tip UFS 3.0.

Avem parte in continuare de AirTriggers in partea laterala a telefonului, ce au fost imbunatatite si ce suporta mult mai multe gesturi. Pentru a tine telefonul cat mai rece posibil, ASUS a imbunatatit sistemul de ventilare al telefonului, iar accesoriul AeroActive Cooler ce este inclus in pachet, este de acum de 4 ori mai silentios decat prima geneatie. 

In ceea ce priveste bateria, regasim un acumulator cu o capacitate de 6,000mAh ce promite 7 ore de gaming non-stop in jocul PUBG, iar incarcarea se realizeaza cu ajutorul unui incarcator HyperCharge de pana la 30W.

Avem parte de un sistemul dual de camere foto, alcatuit dintr-un senzor de 48MP Quad Bayer si un senzor ultra wide de 13MP, ce are o raza de 125 de grade. Pe de alta parte, camera de selfie este una de 24MP.

As mai remarca faptul ca smartphone-ul vine cu difuzoare audio frontale si ca suporta accesorii precum Aero Case, Twin View Dock II, ROG Kunai GamePad, Mobile Desktop Dock, Pro Dock, WiGig Display Dock Plus si ROG Lighting Armor Case.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: