Cat tine bateria pe Huawei P30 PRO Review romana

O intrebare foarte comuna in randul utilizatorilor care vor sa isi achizitioneze un smartphone nou este:”Cam cat bateria pe smartphone-ul X”. In cazul de fata voi vorbi despre Cat tine bateria pe noul Huawei P30 PRO.

Huawei P30 PRO mi-a fost acordat prin intermediul Orange Smartphone Tester si poate fi achizitionat la un pret de 584,99 euro cu abonament Orange Me 45 sau la un pret de 839 euro fara abonament(link achizitie). Cei care achizitioneaza orice telefon Huawei P30 / Huawei P30 Pro in perioada 3 aprilie – 15 mai, beneficiaza GRATUIT de asigurare Premium un an de zile(mai multe detalii AICI).

Exista si o oferta speciala de tip buy-back, astfel ca daca vii cu ai un telefon Huawei vechi, dar functional, primeste un voucher de 100€ la achizitionarea noului Huawei P30 Pro sau P30. Afla mai multe detalii pe 
https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/

Vezi si Cum fotografiaza Huawei P30 Pro

Telefonul de fata aduce un acumulator mare de 4.200 mAh, ce suporta incarcare rapida prin incatorul din pachet de pana la 40W(similara ca cea de pe Huawei Mate 20 PRO), incarcare wireless de pana la 15W, cat si incarcare reversibila. Ce trebuie sa stii despre incarcarea prin fir, ar fi aceea ca in 0-70% se va incarca in doar 30 de minute, ceea ce este impresionant.

In alta ordine de idei, pe toata durata testului am folosit device-ul atat pe Wi-Fi, cat si pe 4G+-ul de la Orange, iar o incarcare completa te scuteste de-a lungul zilei de grija incarcatorului.

Folosind aplicatii precum Instagram, YouTube, Facebook, Spotify, WhatsApp si facand poze am obtinut o autonomie de 6 ore si 39 de minute Screen on Time, cu 10% baterie ramasa, ceea ce spun ca este foarte bine. De asemenea, ecranul lui Huawei P30 PRO a fost setat pe rezolutia maxima FULL HD+, functia Always On Display a fost dezactivata. Intr-o alta sesiune, cu 20% baterie ramasa, am obtinut o autonomie de 4 ore si 57 de minute, 90% din timp stand doar pe LTE si folosind retelele social media.