Ce pret au husele si portofelele cu MagSafe pentru iPhone 12 in Romania

Daca deții de curand un iPhone 12 si esti in cautarea unei huse cu tehnologia MagSafe, a unui incarcator special cu tehnologia Apple MagSafe sau a unui portofel din piele cu MagSafe, trebuie sa stii ca acestea sunt disponibile de ceva vreme in Romania prin intermediul diversilor retaileri.

Pe site-ul Quickmobile incarcatorul poate fi gasit de la un pret de 239 LEI, de husele au preturi de 249 LEI, in timp ce portofelele pot fi gasite la un pret de 299 LEI. De asemenea, daca folosesti codul de reducere QUICK270 poti obtine un extra discount de 3% la toate produsele cumparate.

Intreaga oferta o poti regasi AICI(link).

Încărcătorul MagSafe este cea mai noua solutie de incarcare wireless a dispozitivului iPhone 12, rapid și în siguranță. Sistemul se adaptează în mod inteligent la condiții, pentru a optimiza încărcarea dispozitivului iPhone 12 la până la 15 W din puterea de vârf, pentru încărcare wireless mai rapidă. Alimentarea actuală livrată pe dispozitivul iPhone variază în funcție de puterea adaptorului de alimentare și de condițiile sistemului. Pentru iPhone 12 mini, încărcătorul MagSafe luvrează până la 12 W din alimentarea de vârf.