Companii

Clever devine FREE NOW, deținută de Daimler și BMW.

In urmatoarele luni, celebra aplicatie de mobilitate urbana din Romania, Clever va disparea, pentru a fi inlocuita cu FREE NOW. Serviciul, detinut de catre Daimler si BMW le va oferi in continuare solutii de transport in regim de taxi sau transport alternativ.

Intr-o prima etapa aplicatia FREE NOW va fi disponibila pentru soferi pentru inrolare, urmand ca apoi sa fie disponibila si pentru pasageri. In etapa finala, aplicația Clever va continua să fie operațională pentru o perioadă de timp, după care va fi înlocuită complet de noua aplicație FREE NOW.

FREE NOW face parte din grupul NOW rezultat din fuziunea serviciilor de mobilitate urbană ale BMW și Daimler. Celelalte verticale de business ale grupului, pe plan internațional, sunt SHARE NOW – serviciu de închiriere mașini direct de pe stradă, care permite clienților să închirieze şi să plătească pentru vehicule cu ajutorul smartphone-ului, oriunde și oricând, PARK NOW – serviciu de parcare digitală prin care utilizatorii pot găsi cele mai bune soluţii pentru parcare, pot rezerva un loc şi pot gestiona timpul de parcare, având inclusiv posibilitatea să plătească electronic pentru locul de parcare ocupat, CHARGE NOW – serviciu destinat șoferilor de mașini electrice care oferă localizare simplă și rapidă a punctelor de încărcare electrică și plată prin aplicație și REACH NOW – aplicație multimodală pentru servicii de transport.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: