Device-uriReview-uriTehnologieTelefoane

Cum fotografiaza Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro este din punctul meu de vedere unul dintre liderii necontestabili ai anului 2019-2020 in materie de fotografie cu smartphone-ul. Reamintesc faptul ca testez Huawei Mate 30 Pro prin intermediul Orange Smartphone Tester si poate fi achizitionat din ofeta operatorului la un pret standard de 3.885 LEI sau la un pret cu abonament de la 2.698 LEI cu Orange Me 30(link achizitie). Cei care achizitioneaza un Huawei Mate 30 Pro primesc gratuit o pereche de casti Huawei FreeBuds 3(review).

Revenind la Huawei Mate 30 Pro, avem parte de un modul principal de 40MP cu diafragma f/1.6(regasit si pe Huawei P30 Pro), un modul telephoto de 8MP cu diafragma f/2.4, un modul ultra wide de 40MP f/1.8 si un modul ToF 3D. Remarcam faptul ca nu mai avem parte ca pe P30 Pro de o camera periscopica, ci de una simpla telephoto ce permite un zoom optic 3x si un zoom hybrid 5x, iar senzorul principal este unul de tip Quad Bayer, unde pixelii verzi sunt inlocuiti cu unii de culoare galbena. Acest lucru determina ca ISO-ul sa ajunge pana la o valoare de 409.600.

Vezi si Cum instalezi serviciile si aplicatiile Google pe Huawei Mate 30 Pro

Pe timp de zi, fotografiile sunt bogate in detalii, iar culorile, luminozitatea si contrastul sunt reglate cat se poate de corect. Imi place ca intre cele 3 lentile principale(ultra wide, wide si telephoto), nu exista diferenta majore in ceea ce priveste aspectele mentionate mai devreme. Avem parte si de mod AI, cu diverse optimizari pentru diverse scenarii, mod pe care eu unul il recomand sa il lasati dezactivat.

Pe timp de luminozitate scazuta/noaptea, fotografiile nu se lasa mai prejos, avand parte chiar de un mod night. Mai jos puteti observa o serie de monstre realizate cu acest smartphone:

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: