Diverse

Cum funcționează sistemul Auchan Drive

Auchan Drive este cea mai recenta solutie implementata de retailer-ului Auchan prin care clientii isi pot ridica din parcarea celui mai apropiat hipermaket, comenzile plasate prin intermediul site-ului lor sau prin intermediul aplicatiei dedicate de pe Google Play si App Store.

Serviciul Auchan Drive a fost implentat in aproximativ 94% din magazinele proprii, mai precis in 31 din cele 33 de hipermaket-uri si ofera peste 25.000 de produse online care pot fi ridicate direct din parcare. Practic, intri direct pe site sau prin aplicatie, iti alegi produsele de care ai nevoie, alegi hipermarket-ul in care sa ti le pregateasca, iar in maximum 2 ore cosul de cumparaturi va fi pregatit pentru ridicare. Mai apoi nu trebuie sa faci altceva decat sa ajungi in parcarea speciala a Auchan, unde cumparaturi vor fi aduse la masina in maxim 3 minute.

Declaratie oficiala:

„Serviciul Auchan Drive reprezintă o opțiune simplă și rapidă pentru cumpărături: se comandă online, noi pregătim comanda, iar clientul ridică din parcarea magazinului în 2 ore sau în orice altă zi, în intervalul orar care îi convine cel mai bine. Confortul, economia de timp și, în mod particular, siguranța, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu.”, a declarat Laurențiu Furtună,Director E-commerce și digital Auchan Retail România.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: