HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II Review Romana si Pareri

Pe langa cel mai nou flagship din oferta, Huawei Mate 40 Pro, am avut spre testare(review) HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II, o pereche de ochelari de soare inteligenti destinati in principal persoanelor pasionate de fashion si respectiv tehnologie. Practic prin intermediul acestor ochelari, utilizatorii pot să exploreze o lume audio digitală mai bună și mai complexă, răspunzând prompt chiar și celor mai exigente nevoi audio.

Vei fi impresionat prima data de carcasa cu dublu fermoar, care vine echipata si cu un port USB Type-C, astfel ca incarcarea ochelarilor se va realiza prin intermediul acestei carcasei. Eyewear II se inspiră din filosofia de design GENTLE MONSTER, care oferă o gamă largă de ochelari de soare și de vedere care scot în evidență personalitatea purtătorului precum Smart Myma, Smart Lang, Smart Havana si Smart Jubo.

Pe langa functia principala, aceea de a-ti proteja ochii de soare, Eyerwear II vine echipat si cu doua difuzoare audio directionate catre urechi, asta pentru a te bucura de muzica de pe pe telefon intr-un mod aparte. De asemenea, pentru langa functia de a ascultat de muzica, ochelarii pot fi folositi si pentru apeluri audio, calitatea fiind chiar foarte buna.

Vine cu senzori tacili pe ambele parti, astfel ca prin intermediul gesturilor poti da next/back la muzica, poti ajusta volumul si poti declansa asistentul inteligent. De asemenea, daca apuci cu doua degete rama poti declansa modul de imprechere pentru a te conecta cu smartphone-ul personal. In ciuda faptului includ destula tehnologie si sunt realizati din plastic + bratele dintr-un aliaj de titan, sunt usori la cele 44 grame si nu iti vor pune nicio problema in a-i purta. Mai mult, unghiul brațului din zona urechii a fost mărit față de prima generație de la 12° la 20°, pentru o potrivire confortabilă.

In ceea ce priveste bateria, aceasta are o capacitate de 85 mAh si ofera autonomie de pana la 5 ore pentru redarea muzicii si de pana la 3.5 ore pentru apeluri vocale. Un lucru interesant in cazul ochelarilor ar fi acela ca daca ii scoti pentru o vreme si apoi ii repui la ochi, pe ecranul telefonul va aparea o fereastra care indifca nivelul bateriei ochelarilor Eyewear II.

In concluzie, HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II sunt unul dintre cele mai tari gadget-uri testate de mine in ultima vreme, fiind potriviti pentru cei care iubesc tehnologia si fashion-ul.