Cum sa te speli pe dinți inteligent cu Lebooo Smart Sonic

Dupa cum bine stim, periajul dintilor este o activitate extrem de importanta, caruia trebuie sa ii acordam o atentie sporita asta pentru a ajunge cat mai putin la medicul stomatolog. Conform specialistilor este important sa ne spalam pe dinti de minimum 2 ori pe zi si sa alocam undeva la 2-3 minute per sesiune.

Cei de la Huawei Romania m-au provocat sa testez prima lor periuta de dinti electrica si inteligenta, ce are un nume interesant si anume Lebooo Smart Sonic, venind cu nu mai putin de 36 de moduri de curatate, cele principale fiind in numar de patru: Clean, White, Sensitive si Care.

Probabil multi se vor intreba de ce Smart Sonic este inteligenta. Pai acest lucru se datoreaza faptului ca se conecteaza prin Bluetooth la telefon/tableta prin intermediul aplicatie Huawei AI Life, aplicatie care ofera feedback în timp real privind perierea dinților și planuri personalizate de curățare care răspund științific diferitelor cerințe.

Am fost extrem de surprins ca dupa prima utilizare sa observ ca am un periaj destul de superficial, aplicatia oferindu-mi un scor destul de scazut si detalii, dupa cum se poate vedea si mai jos, despre zonele curate, necuratate, intensitate, durata si range. De asemenea, dupa cum am spus Lebooo Smart Sonic vine cu un sistem punctare inteligent ce realizează un raport de date privind perierea dinților în timp real, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline și actualizate în buclă îi ajută pe utilizatori să înțeleagă starea cavității bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului dentar și a gingiei.

Periuta vine cu un design destul de minimalist, in culorile cool black și crystal diamond white, facand ca experienta de utilizare sa fie mai mult decat buna. In pachet regasim pe langa periuta, incarcatorul wireless si manualul cu intructiuni, trei capete standard, perii nefiind nici foarte moi dar nici foarte tari pentru a afecta dintii si gingiile. Un alt lucru de mentionat in cazul periutei ar fi mai faptul ca vine cu certificare IPX7, fiind protejata impotriva picaturilor de apa. In ceea ce priveste acumulatorul, regasim unul de 2500 mAH capabil sa ofera o autonomie de circa 3 luni de zile

Lebooo Smart Sonic poate fi gasita in oferta Huawei Mobile Store la un pret de 399 LEI(link achizitie), in timp ce capetele interschimbabile au pret de 50 LEI.