Stiri

Depozitele din conturile de economii Apple Card au crescut la 10 miliarde de dolari

După ce au ajuns la 1 miliard de dolari în doar patru zile, depozitele din contul Apple Card Savings au atins o nouă bornă de 10 miliarde de dolari, potrivit unui anunț făcut de companie. Deși au existat câteva probleme pe parcurs, în care deponenții au întâmpinat dificultăți în retragerea fondurilor, se pare că Apple a rezolvat problemele, recâștigând încrederea clienților săi.

Potrivit comunicatului de presă al Apple, 97% dintre clienții de economii au optat pentru ca banii zilnici de pe Apple Card să fie depuși automat în contul de economii. Un motiv important pentru aceste depuneri nebănuite poate fi rata anuală pe care o oferă compania, care este de 4,15 la sută și care, potrivit firmei californiene, este de peste 10 ori mai mare decât media națională.

Din păcate, deși există posibilitatea ca Apple Card Savings să fie în cele din urmă acceptat și în alte regiuni, doar clienții din SUA au acces la acest serviciu deocamdată. De asemenea, depozitul de 10 miliarde de dolari vine ca o surpriză, deoarece, după cum majoritatea dintre voi știți, Apple Card Savings a fost posibil datorită parteneriatului dintre Apple și Goldman Sachs, dar relația de afaceri dintre cele două companii ar putea fi în pericol deoarece se pare că banca nu făcea suficienți bani pentru a justifica menținerea serviciului.

Este posibil ca Apple Card Savings să continue să existe cu viitorii parteneri, deoarece se spune că Goldman Sachs ar avea o altă firmă, cum ar fi American Express, care să preia serviciul de unde a rămas. Cu toate acestea, este posibil ca unele firme să nu considere parteneriatul atractiv, deoarece Apple Card nu are comisioane, deci, din punct de vedere monetar, nu se potrivește scopului lor.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: