Stiri

Nintendo Switch 2 va avea până la 512 GB de stocare internă și un ecran LCD de 8 inci

Nintendo Switch 2 va veni cu o cantitate semnificativă de memorie flash internă și un ecran LCD de 8 inci, potrivit noilor zvonuri care circulă online.

În timpul ultimului său podcast, Nate the Hate, care în trecut a oferit o mulțime de informații cu privire la jocurile video corect înainte de anunțurile oficiale, a comentat noua consolă de la Nintendo, dezvăluind câteva informații noi. Aparent, consola va fi lansată la sfârșitul anului 2024, între septembrie și începutul lunii octombrie, posibil însoțită de un nou joc Super Mario 3D.

Nate the Hate a vorbit și despre unele dintre specificațiile Nintendo Switch 2, dezvăluind că i s-a spus că consola va avea un ecran LCD de 8 inci, ceea ce reprezintă un upgrade mare în ceea ce privește dimensiunea față de ecranul de 6,2 inci al modelului Switch standard și unul mai moderat față de ecranul de 7 inci al modelului OLED. Vorbind despre memoria flash, insiderul a auzit unele discuții despre o cantitate destul de semnificativă de spațiu de stocare internă, cu o cifră de 512 GB, ceea ce ar fi un upgrade uriaș atât față de Switch-ul standard, cât și față de modelul OLED.

Nintendo Switch 2 nu a fost încă dezvăluit oficial, dar, având în vedere că devkit-urile au fost trimise mai multor dezvoltatori, este posibil să auzim mai multe despre consolă în viitorul apropiat. Vă vom ține la curent imediat ce vom afla mai multe informații în acest sens, așa că rămâneți conectați pentru toate noutățile.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: