Companii

„Deschide România” – program prin care eMAG susține micii producători români

eMAG a lansat oficial ieri programul „Deschide Romania” prin care le ofera micilor producători locali posibilitatea de a avea acces cel mai mare canal românesc de vânzare online, prin listarea produselor în platforma eMAG Marketplace.

„Pentru micii antreprenori români înscrierea în eMAG Marketplace reprezintă oportunitatea de a accesa milioane de potențiali clienți, iar pentru aceștia din urmă, cumpărarea produselor românești pe care și le doresc, simplu și rapid, indiferent de locul din țară în care ele sunt fabricate. Ei vor sprijini astfel micii producători și tradițiile meșteșugărești. O cerere crescută va aduce și noi locuri de muncă, iar astfel impactul acestui proiect în cadrul comunităților va fi unul de durată”, declară Florin Filote, Director eMAG Marketplace.

Principalele avantaje ale programului

  • piață de milioane de clienți pe care producătorii locali o vor putea accesa;
  • comisioane mai mici, in medie, cu 50% fata de cele standard;
  • comision 0% pentru ONG-urile inscrise;
  • produse semnalizate cu logoul „Deschide România” pe site si pe aplicatia eMAG;

Cine se poate înscrie în program?

În „Deschide România” se pot înscrie și beneficia de avantajele programului, indiferent de domeniul de activitate și cu excepția industriei alimentare, mici producători, ONG-uri cu activități de producție din care se autofinanțează și PFA-uri care realizează produse meșteșugărești. Cifra de afaceri a acestora poate să fie de până la 500.000 de lei, înregistrată în ultimul an fiscal încheiat.

În următorii cinci ani de la lansarea „Deschide România”, comercianții înscriși în program vor cumula, prin intermediul platformei eMAG Marketplace, vânzări de 100 de milioane de lei. Comercianții care doresc să vândă pe platforma eMAG Marketplace în cadrul programului „Deschide România” trebuie să producă exclusiv în România, cu respectarea tuturor normelor și prevederilor legale, iar produsele lor pot fi inclusiv produse meșteșugărești, realizate în serii mici.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: