Device-uriTehnologieTelefoane

Sony va lansa un smartphone cu ecran 4K si procesor Snapdragon 835

Gigantul Sony a inceput sa trimita invitatii pentru un eveniment special ce va avea loc pe data de 27 februarie la Mobile World Congress Barcelona. In cadrul acestui eveniment special este de asteptat sa fie lansate cinci telefoane noi.

Poate cel mai interesant dintre telefoane, va fi asa numitul Sony Yoshino, asta deoarece va veni cu un display de 5.5 inch 4K, cu un procesor octa-core Snapdragon 835 si cu 4/6GB RAM. Senzorul camerei principale ar fi unul Sony IMX400.

Primul smartphone cu display 4K a fost Sony Xperia Z5 Premium. Lansat acum doi ani, acesta integra un procesor Qualcomm Snapragon 810, 3GB RAM, 32GB memorie interna si o baterie de 3.430 mAh. De asemenea, telefonul venea cu o camera principala de 23MP si cu una de selfie de 5.1MP.

Un alt smartphone midrange spre high-end pe care il mai pregateste Sony este BlancBright. Acesta ar veni cu un display de 5.5 inch QHD, cu 4GB RAM si cu un procesor octa-core Snapdragon 625. Camera ar fi aceeasi ca si cea de pe Yoshino.

Al treilea handset ar fi Sony Keyaki (zelkova). Acesta s-ar prezenta cu un display de 5.2 inch FULL HD si ar avea un procesor Helio P20, 4GB RAM, 64GB memorie interna, o camera principala de 23MP si una de selfie de 16MP.

Sony Hinoki (cypress) ar fi al patrulea smartphone de pe lista. Ar fi un telefon de buget cu display de 5 inch HD, cu un procesor MediaTek Helio P20, cu 3GB RAM si cu 32GB memorie interna.

Despre ultimul smartphone nu se stiu prea multe, doar ca s-ar numi Sony Mineo si ar avea un pret de 350$. Mai multe detalii insa vom afla in cadrul MWC Barcelona 2017.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: