Device-uriTehnologieWearable-uri

Detalii despre smartwatch-ul NO.1 S3

NO.1 S3 este un smartwatch chinezesc ce ramane fidel formei clasice a ceasului de mana. Design-ul rotund maximizeaza zona de afisare asigurand in acelasi timp si confort, astfel incat utilizatorii sa poata primi informatiile dorite la incheietura mainii.

Ceasul inteligent vine cu un display IPS Capacitive, ce are o rezolutie de 240 x 240 pixeli. RAM-ul este de 64MB, iar spatiul de stocare este de 128MB. Un lucru foarte interesant la acest smartwatch ar fi acelasi ca vine cu doua sloturi: unul pentru micro-SIM si unul pentru micro SD Card. Asadar utillizatorii pot receptiona si pot face apeluri direct de pe smartwatch. De asemenea smartwatch-ul vine cu Bluetooth 4.0, cu un senzor de masurare a ritmului cardiac, este compatibil cu telefoanele cu Android si iOS si este rezistent la apa.

NO.1 S3 poate fi gasit in trei variante de culori – negru, maro si alb- in oferta celor de la Gearbest.com la pretul de 59.99$. Daca sunteti interesati sa cumparati acest smartwatch, puteti folosi urmatorul cod de reducere: GBNOS

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: