Dyson lansează în România Dyson V15 Detect Absolute

Dyson lansează în România Dyson V15 Detect Absolute, primul aspirator cu tehnologie Laser Detect care dezvăluie praful ascuns în locuințe, parte din noua generație de aspiratoare fără cablu. Noua tehnologie Dyson aduce curățenia viitorului în casele românilor printr-un aspirator conceput pentru a detecta praful ascuns cu dimensiuni de până la 10 microni și echipat cu un senzor piezo acustic care oferă dovada științifică a ceea ce a fost aspirat. 

Dezvoltat de o echipă de 370 de ingineri la nivel global, Dyson V15 Detect Absolute are un motor Dyson Hyperdymium care generează până la 240 de wați putere de aspirare și filtrare în 5 trepte,  captând 99,99% din particulele de praf de până la 0,3 microni pentru o curățare puternică în profunzime. Parte dintr-o gamă complet nouă de aspiratoare care acoperă diferitele nevoi de curățare ale fiecărei gospodării, Dyson V15 Detect Absolute ajută la igienizarea locuinței în contextul în care 60% dintre oameni fac curățenie mai mult decât oricând, potrivit Dyson Global Dust Study 2021.

Studiul mai arată că majoritatea oamenilor sunt îngrijorați de nivelul de praf din casele lor, iar 76% sunt conștienți de legătura dintre praful din casă și boli precum astmul sau alergiile. Într-o perioadă în care igiena a devenit o prioritate, oamenii tind să fie de acord că a avea mai puțin praf în casă creează un mediu mai sănătos (77%), potrivit aceluiași studiu.

Dyson V15 Detect Absolute prezintă tehnologiile avansate de filtrare în 5 etape ale Dyson, captând 99,99% dintre particule până la dimensiuni de 0,3 microni, pentru un aer mai curat. Tehnologia cu ciclon Dyson este eficientă pentru separarea prafului și a murdăriei de pe podele și suprafețe, iar etanșarea întregului aparat înseamnă că praful și murdăria nu sunt eliberate înapoi în c