eMAG - Tudor Manea

Printr-un comunicat de presa lansat ieri, eMAG a anunat oficial ca Tudor Manea a devenit CEO al companiei, in timp ce Iulian Stanciu va ocupa pozitia de Presedinte Executiv. Tudor Manea este alaturi de eMAG de mai bine de 16 ani, iar in ultimii sase ani a ocupat pozitia de director general al companiei, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie și a contribuit la extinderea internațională a companiei.

Declaratie oficiala:

„Sunt onorat să conduc eMAG în această nouă etapă în care vom folosi experiența și know-how-ul celor aproape 20 de ani de comerț online pentru a le oferi o experiență bună clienților, dar și pentru a ajuta la dezvoltarea mediului antreprenorial. Investițiile pe care le vom face în următorii trei ani ne vor ajuta să le oferim clienților noștri o gamă mai mare de produse și prețuri mai bune, viteză la livrare, dar și o simplificare a procesului de plată. Ne propunem, de asemenea, ca prin infrastructura pe care o construim, să ajutăm antreprenorii locali să facă tranziția în online mai ușor, transferând din experiența dobândită de noi”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.   

De asemenea, prin intermediul comunicatului de presa aflam ca in urmatorii 3 ani comapania are in plan sa faca investitii de 3.2 milioane, 785 de milioane de lei se vor duce către dezvoltare internațională, 447 de milioane de lei către dezvoltarea de tehnologie românească, 251 de milioane de lei vor merge către dezvoltarea antreprenorialului digital prin intermediul platformei Marketplace, 990 de milioane de lei în dezvoltarea serviciilor logistice și 740 de milioane de lei în investiții în alte companii.