eMAG Extreme Digital

eMAG își continuă dezvoltarea și în offline și deschide al doilea showroom din București, în cadrul Galeriilor Titan, de pe strada Liviu Rebreanu nr. 6A din sectorul 3. Noul showroom este primul pe care eMAG îl deschide în acest an, iar extinderea va continua și în țară.

In noul showroom vor fi expuse peste 1.500 de produse și accesorii din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech. Peste 70 de oameni au fost angajați de eMAG pentru a asigura clienților o experiență de shoppping cât mai plăcută

„Am ales să deschidem un nou showroom în cel mai populat sector al Bucureștiului pentru a veni mai aproape de clienți cu o experiență foarte bună de shopping, care îi va convinge chiar și pe cei care nu au mai comandat până acum să facă primul pas în comerțul online. Estimăm că peste 150.000 de comenzi vor fi livrate anual aici. În plus, ne așteptăm ca, în cel mult doi ani, acest showroom să depășească vânzările celui din Crângași și să devină cel mai mare din acest punct de vedere”, a declarat Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

De asemenea, clientii care vor plasa in noul showroom comenzi de cel putin 2.000 LEI, in perioada 23-31 martie, vor beneficia de 24 rate fata dovanda, prin eCREDIT.