eMAG Green Delivery - Livrare cu masini electrice in Bucuresti Ilfov

Cu toții știm cât de poluat este Bucureștiul cât și Ilfovul și cate rable, cazane și mașini poluante sunt pe străzi. Luna trecuta am scris și un articol despre cum poți verifica calitatea aerului din Bucuresti. Pentru a răspunde provocărilor legate de poluare din orașe și pentru scăderea emisiilor de carbon, eMAG a lansat oficial, alături de Sameday, serviciul eMAG Green Delivery.

Reduceri eMAG – Revolutia Preturilor(Vezi AICI)

Într-o prima etapa serviciul va fi activ pentru livrarea planificata în București și Ilfov, urmând ca în circa doua luni sa fie extins și pentru alimentarea easybox-urilor cu colete. De asemenea, livrările se vor realiza cu sase automobile Nissan E-NV200, ce au autonomie intre 200-300km și o capacitatea de peste 200 de colete.

Declaratie oficiala:

„Ne preocupă ce lăsăm în urmă, iar prin această investiție venim în sprijinul clienților noștri interesați de sănătatea mediului și ne continuăm astfel eforturile de a construi un model de business responsabil. Împreună cu Sameday, ne propunem ca în următoarele șase luni să ajungem la 70 de vehicule 100% electrice și, treptat, să reducem amprenta de carbon pe care o lăsăm asupra mediului înconjurător”, a spus Radu Ilinof, director customer experience eMAG.