Device-uriTehnologie

Garanția Premium pe 5 ani pentru monitoarele ASUS ProArt selectate

Monitoarele ASUS ProArt sunt special proiectate pentru creatorii care lucrează în mai multe discipline profesionale și „prosumer”, inclusiv producție de filme, design 3D, fotografie digitală și multe altele. Fiecare monitor ProArt este adaptat pentru cerințe particulare, cu accent pe furnizarea unor experiențe vizuale deosebite prin aplicarea celor mai noi tehnologii de afișare, în timp ce gama, în ansamblu, este proiectată pentru a satisface cerințele mai multor tipuri diferite de creatori.

Creatorii digitali moderni se bazează mult pe monitoarele lor, iar garanția de 3 ani, inclusă pentru fiecare ProArt Display oferă deja o reasigurare că performanța și operarea principalului instrument de lucru este garantată pentru o perioadă lungă de timp. Însă acum, ASUS a ales să ofere suport la nivelul următor pentru monitoarele din seriile ProArt Display PA și PQ.

Începând cu 5 mai 2020, cei care vor cumpăra și vor înregistra un monitor din seriile ProArt Display PA sau PQ din zona EMEA vor beneficia de o garanție suplimentară de 2 ani, ajungând la perioada totală la 5 ani. Achizițiile ProArt Display PA sau PQ, făcute după 1 ianuarie 2020, sunt de asemenea eligibile pentru extinderea garanției cu 2 ani, după înregistrare.

Pentru detalii complete despre noul program de garanție ProArt Display de 5 ani, vă rugăm să vizitați www.asus.com/events/infoM/activity_proart5years.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: