Stiri

Imagini cu Xiaomi Mini Host ‘Mini PC’ – Sursă de 100W și suport pentru GPU cu două sloturi

Xiaomi este un nume bine stabilit în segmentul de mobilitate, cu o serie de smartphone-uri și laptopuri bine cunoscute în gama Mi, dar compania intenționează să prezinte primul său PC de birou, Host, care va avea un design de tip „mini PC” cu factor de formă mic.

În plus față de Xiaomi Mini Host, există un alt design cu factor de formă SFF pe care OEM îl va oferi. Acest design va fi similar cu un NUC și va avea APU AMD Ryzen 7 6800H cu un iGPU Radeon 680M, 16 GB de memorie, 512 GB SSD și un preț de 570 USD.

Xiaomi Host Mini PC trebuia să fie prezentat ieri, dar evenimentul de lansare a seriei Mi 13 a fost amânat pentru o dată ulterioară din motive necunoscute. Cu toate acestea, am reușit să aruncăm o scurtă privire la Host Mini PC printr-o scurgere pe Weibo, care ne arată un șasiu de PC foarte mic, cu un design nou.

Cea mai interesantă parte a acestei carcase este cheia mecanică de pe spate, care poate fi folosită cu ajutorul capacului de cheie livrat în pachet. Xiaomi a plasat o funcție specială pe PC atunci când utilizatorii apasă combinația Win+M. Pe Windows 11, acest lucru ar duce la minimizarea tuturor ferestrelor, dar ar putea avea un scop diferit pe acest PC special. Nu cunoaștem încă specificațiile, dar Xiaomi folosește de mult timp hardware Intel în PC-urile sale, iar Host Mini PC ar putea face același lucru. Având în vedere că evenimentul a fost reprogramat la o dată ulterioară, s-ar putea să mai așteptăm câteva zile până când vom obține mai multe informații despre noul PC.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: