Stiri

O femeie cu o burtă protetică a încercat să ocolească vama cu peste 200 de procesoare Intel Alder Lake

În China, se vehiculează o știre potrivit căreia o femeie însărcinată a încercat să evite vama cu peste 200 de procesare Intel atașate la burta sa protetică falsă.

Autoritățile vamale chineze au raportat că femeia pe nume, Zhao, a fost identificată ca fiind rezidentă în Zhuhai, Guangdong din China. Aceasta a venit recent în Macao și a încercat să intre înapoi în China continentală prin portul Gongbei din Zhuhai. În timp ce se aflau în port, autoritățile vamale chineze au observat că femeia avea ceva ciudat și au cerut să fie inspectată.

Femeia susținea că era însărcinată de 5-6 luni, dar la o privire mai atentă a agenților vamali, s-a constatat că femeia avea atașată o proteză falsă de burtă. Cu toate acestea, agenția de știri relatează că mărimea burții ei făcea să pară că se afla în al treilea trimestru și că mergea confortabil.

După ce au îndepărtat burta falsă, autoritățile vamale au găsit în total 202 procesoare Intel și 9 telefoane mobile în interiorul protezei false. Toate componentele erau ținute ferm cu bandă adezivă, iar acest lucru duce evaziunea fiscală la următorul nivel.

Rapoartele confirmă faptul că procesoarele Intel care au fost recuperate de la doamna sunt toate procesoare Intel Alder Lake de generația a 12-a, iar telefoanele mobile par a fi cele mai recente iPhone-uri de la Apple.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: