Diverse

La Posta Romana trebuie o adevarata revolutie

Una dintre institutiile statului roman care are nevoie neaparat de o revolutie din temelii este fara doar si poate, Posta Romana. Cred ca astazi a fost apogeul rabdarii mele, deoarece am stat la o coada de 4 persoane fix o ora pentru a depunde un colet.

Problema principala a fost accea ca prima persoana avea undeva la 11 colete de depus, o a treia persoana avea vreo 3 colete, iar din 3 ghisee deschise doar unul se ocupa de coletarie. In schimb la celelalte doua ghisee doar se realizau operatiuni cu bani.

Mi se pare incredibil faptul ca nu exista proceduri clare, cum este cazul de fata cand exista un surplus de colete care trebuie a fi depuse ce trebuie sa se intample. Am cronometrat, iar pentru fiecare colet care trebuie a fi introdus de mana in sistem, se consuma circa 3-4 minute. De cand a fost introdus sistemul de AWB pe site-ul postei romane, imi printez buletinul de expedie, iar toata operatiunea dureaza 30 secunde. De asemenea, nu pot intelege de ce nu se promoveaza acest serviciu de printare a buletinului de expeditie…

Guvernul Orban, nu asumam raspunderea si pe revolutionarea Postei Romane?

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: