Tot ce trebuie sa știi despre serviciul Number Share de la Orange

Testez prin intermediul Orange Smartphone Tester reteaua 5G de la Orange, cat si serviciul Number Share folosind dispozitivele Samsung Galaxy S10 5G si Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE.

Samsung Galaxy S10 5G poate fi gasit la un pret de 4.295 LEI(link achitie) cu abonament Orange Me 30, timp ce Samsung Galaxy Watch Active 2 are un pret standard de 2.145 LEI(link achizitie).

Dispozitive ale caror review-uri le-am facut in variantele lor standard, pot fi gasite mai jos:

Articolul de fata are ca scop informarea cu privire la Number Share, un serviciu ce iti permite sa iti uiti telefonul acasa si sa ai doar smartwatch-ul la mana. Tehnologia Number Share de la Orange iti permite prin intermediul altei tehnologii, denumite eSIM, sa folosesti acelasi numar de telefon pe mai multe device-uri.

Atunci când apelezi sau trimiți un mesaj de pe un smartwatch, destinatarului îi este afișat numărul tău de telefon, setat ca număr principal, indiferent dacă ai sau nu smartphone-ul în apropiere. Ce trebuie sa mai stii daca vrei sa beneficiezi de serviciul Number Share, este ca primele 3 luni sunt gratuite, apoi vei plati 2 euro/luna pentru fiecare ceas asociat.

Pentru testul realizat am folosit smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE, iar activarea serviciului s-a realizat in mai putin de 2 minute prin intermediul contului My Orange.

De asemenea, trebuie sa spun faptul ca autonomia smartwatch-ului avand parte de conectivitate LTE va fi de circa o zi – o zi si jumatate, astfel ca va trebui sa ai mereu la indemana incarcatorul dedicat. Conexiunea smartwach-ului la reteaua Orange este foarte buna, neavand parte de intreruperi, iar conversatiile realizate prin smartwatch cu cealalta persoana de la capatul firului au fost nesperat de bune.

O demonstatie a serviciului Number Share de la Orange poate fi vazuta mai jos: