Samsung Galaxy S10 5G hands-on review romana si pareri

Pentru a testa serviciul Number Share bazat pe tehnologia eSIM si serviciul 5G(totul prin intermediul programului Orange Smartphone Tester), am avut in dotare smartphone-ul Samsung Galaxy S10 5G, un device ce nu difera foarte mult fata de varianta 4G LTE, Samsung Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10 5G poate fi gasit la un pret de 4.295 LEI(link achitie) cu abonament Orange Me 30, timp ce Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE are un pret standard de 2.145 LEI(link achizitie).

In primul rand avem o diferenta la capitolul ecran, in acest caz avand parte de un display Dyamic AMOLED ce are o dimensiune destul de mare de 6.7 inch. Alte diferente fata de S10 Plus sunt reprezentate de capacitatea bateriei(la S10 5G fiind de 4500 mAh) si de gaura din ecran care este o idee mai lata deoarece a fost introdus si un senzor ToF de masurare a distantelor(useless din punctul meu de vedere).

Feeling-ul este relativ la fel ca cel oferit de S10 Plus, experienta software One UI este aceeasi, fotografiile realizate nu sunt cu nimic mai diferite asta deoarece regasim acelasi sistem de camere foto(+un senzor ToF), iar autonomia este chiar mai buna. Recomand sa cititi review-ul lui Samsung Galaxy S10 Plus. De asemenea, senzorul de amprenta ultra-sonic mi se pare in continuare destul de incet.

Pe total, Samsung Galaxy S10 5G este un smartphone pe care il vei achizitiona strict doar daca vei dori sa beneficiezi de noua retea de mare viteza, pentru ca in rest este doar aceeasi marie doar cu alta palarie.