Stiri

Lista celor mai bine vândute zece smartphone-uri în 2022 include opt modele iPhone

iPhone-ul este extrem de popular la nivel global, iar cele mai recente date de cercetare dezvăluie modul în care Apple a dominat industria smartphone-urilor în 2022. iPhone 13 a fost cel mai popular iPhone, urmat de iPhone 13 Pro Max. Derulați în jos pentru a citi mai multe detalii despre cum s-a comportat Samsung în lista celor mai bine vândute zece smartphone-uri din 2022.

iPhone 13 a fost cel mai bine vândut smartphone în 2022, Samsung a ajuns pe listă cu gama sa de buget
Smartphone-urile Android s-au cam învechit când vine vorba de introducerea de noi caracteristici. Chiar dacă Google anunță noi caracteristici în ultimele sale actualizări Android, durează luni de zile până când acestea sunt disponibile pe dispozitivele care nu sunt de tip Pixel. Apple, pe de altă parte, aduce împreună noi caracteristici și actualizări pentru întreaga gamă de iPhone compatibile. Acesta este unul dintre motivele pentru care clienții preferă să cumpere un iPhone în locul unui Android.

Un alt motiv pentru care opt modele de iPhone și-au ocupat locul în topul celor mai bine vândute zece smartphone-uri pentru 2022 este reprezentat de actualizările software. Cu cele mai recente modele de iPhone, vă puteți aștepta ca dispozitivul să beneficieze de asistență pentru cel puțin cinci ani. În plus, Apple va ține utilizatorii la curent cu cele mai recente actualizări de securitate pentru o perioadă lungă de timp. Află cum s-au comportat diferite modele de iPhone în lista celor mai bine vândute 10 smartphone-uri pentru 2022.

Potrivit unei cercetări realizate de Counterpoint, iPhone 13 a fost cel mai bine vândut iPhone de la debutul său în 2021 până la lansarea iPhone 14, cu o cotă de 28% din totalul vânzărilor de iPhone. În plus, cererea pentru acest dispozitiv a rămas puternică chiar și după succesorul său. Acest lucru se datorează în parte faptului că iPhone 14 nu a adus schimbări majore pe masă. Designul a fost identic, împreună cu cipul care alimentează dispozitivul. Pe lângă aceasta, Apple a redus și prețul dispozitivului, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care dispozitivul a câștigat tracțiune.

iPhone 13 Pro Max a ocupat locul al doilea pe listă, cu jumătate din numărul de dispozitive vândute față de modelul standard în aceeași perioadă. Mai mult, iPhone 14 Pro Max a ocupat locul al treilea, ceea ce reprezintă o victorie pentru acest dispozitiv, având în vedere că a fost lansat în urmă cu doar șase luni. Galaxy A13 de la Samsung a ocupat locul al patrulea, care este telefonul de buget al companiei. De asemenea, Galaxy A03 a ocupat locul zece în listă.

Este surprinzător să vedem cum Apple a deținut complet lista diferitelor modele de iPhone. Este demn de remarcat faptul că niciun alt smartphone Android de top nu a ajuns pe listă.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: