Longboard electric NEWBITS PRO Club X2 Review in Limba Romana
Longboard electric NEWBITS PRO Club X2 Review in Limba Romana

Am testat prin amabilitatea Quickmobile timp de cateva zile un longboard/skatboard electric, denumit NEWBITS Pro Club X2. Este un vechicul ideal pentru Bucurestiul aglomerat, ce poate fi folosit de asemenea si atunci cand nu mai are baterie.

Ambalaj si Accesorii

In interiorul cutiei destul de mare si de grea, veti gasit longboard-ul, o telecomanda, un cablu micro USB 2.0 pentru alimentarea telecomenzii, incarcatorul longboard-ului, un manual cu instructiuni si certificatul de garantie valabil 2 ani de zile.

Design, Motor si Viteza maxima

Este destul de similar la design cu un longboard normal, este realizat dintr-un lemn foarte flexibil, rotile sunt realizate din poliuretan, iar suprafata pe care iti tii picioarele este una abraziva. Telecomanda este realizata dintr-un platic destul de ieftin parca, dandu-ti impresia ca este o telecomanda pe care ai castigat-o la pufulesti, si dispune de 3 butoane: unul pentru accelerat si franat, unul pentru schimbarea directie si unul pentru interschimbarea modurilor low speed sau high-speed.

Vine cu un motor de 250W, super silentios ce consider ca prinde o viteza destul de mare. In modul low-speed, mai precis pentru incepatori, demarajul este unul incet iar viteza maxima pe care am prins-o este de 13 km/h. In modul high-speed, care este pentru cei mai experimentati, demarajul este unul mult mai rapid, iar viteza maxima pe care am prins-o este de 20 km/h, in conditiile in care eu am o greutate de 91 kg, iar in specificatii ni se precizeaza o viteza maxima de 18 km/h. Greutatea maxima pe care o suporta longboard-ul NewBits este de 120 kg.

Pe langa telecomanda destul de simpla, nu mai mi-a placut modul de franare al longboard-ului pe care il consider a fi destul de agresiv.

Concluzii si Pret NEWBITS Pro Club X2

Consider ca NEWBITS Pro Club X2 este un longboard electric ideal pentru plimbari in parc sau chiar prin oras. Ce mi-a placut in special la acest longboard electric este demarajul super rapid si viteza destul de mare pe care o prinde. Ce nu mi-a placut insa a fost modul de franare si telecomanda destul de simpla.

Poate fi gasit in oferta Quickmobile.ro la pretul de 1.899 LEI(link achizitie).

Fotografii