Hands-On si primele impresii despre iPhone 8 si iPhone 8 Plus
Hands-on si primele impresii despre iPhone 8 si iPhone 8 Plus

Acum trei zile, Quickmobile a avut un eveniment special in Bucuresti in localul Industry Wine Bar unde au fost prezentate telefoanele Apple iPhone 8 si iPhone 8 Plus, alaturi de cel mai nou smartwatch Apple Watch 3.

Din punct de vedere al design-ului, noile telefoane Apple arata mult mai bine decat generatia trecuta, fiind construite in jurul unui cadru din metal si avand sticla atat pe fata, cat si pe spate. Ce am observat este faptul ca cele doua telefoane sunt destul de grele, iPhone 8 avand o greutate de 148 grame si 8 Plus o greutate de 202 grame.

De asemenea, telefoanele sunt in continuare rezistente la apa, avand certificare IP67 si ca o noutate, vin cu posibilitatea de a le incarcara wireless(Bun venit in 2017, Apple!). Nu se incarca la un anumit incarcator Apple, ci pot fi incarcate chiar si la un incarcator wireless Samsung de exemplu.

La capitolul camera, cele doua telefoane pot spune ca exceleaza. De acum pot filma 4K la 60 fps, fiind primele telefoane de pe piata care fac acest lucru. Modul portret de pe iPhone 8 Plus a fost imbunatatit si ofera moduri precum: Natural Light, Studio Light, Contour Light, Stage Light si Stage Light Mono.

Daca ai un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus iti recomand sa nu faci trecerea la 8 sau 8 Plus, asta datorita faptului ca diferentele dintre cele doua generatii sunt foarte mici, adica la capitolul procesor, un pic camera, constructie si incarcare.

Printre principalele dezavantaje ale celor doua smartphone-uri Apple as zice ca este pretul, pe care il consider a fi in continuare mare pentru ceea ce ofera si prezenta iPhone X pe piata, care reduce semnificativ vanzarile celor doua telefoane. Ca o idee, Quickmobile a declarat ca anul trecut s-au precomandat circa 1000 de iPhone 7 si 7 Plus, iar anul acesta doar 600 de iPhone 8 si 8 Plus.

iPhone 8 poate fi gasit de la pretul de 3.699 LEI, iar iPhone 8 Plus de la 4.199 LEI. Puteti achizitona unul dintre cele doua telefoane, accesand urmatorul link.