Stiri

Marvel’s Spider-Man 2 va fi masiv și uimitor; Insomniac este încrezător în privința datei de lansare

Marvel’s Spider-Man 2, noua apariție din seria Insomniac Games, care se va lansa la sfârșitul acestui an pe PlayStation 5 la nivel mondial, va fi un joc destul de mare, potrivit lui Yuri Lowenthal, actorul care dă voce lui Peter Parker.

Vorbind cu Comic Book Movie, actorul de voce, care își va relua rolul în noua intrare în serie, a dezvăluit că mai are încă ceva de lucru, deoarece jocul este masiv. În ciuda acestui fapt, Insomniac este încrezător în ceea ce privește data de lansare, așa că se pare că Marvel’s Spider-Man 2 nu va fi amânat.

„Mai am încă puțin de făcut. Este un joc masiv, așa că încă mai am puțin de lucru. Știu că sunt încrezători în ceea ce privește data de lansare, iar Insomniac a fost întotdeauna bună în această privință. Evident, nu pot vorbi prea mult despre joc, dar vă voi spune că este uimitor.”

Luna trecută, a fost confirmat faptul că Marvel’s Spider-Man 2 va fi lansat cândva în toamna anului 2023 pe PlayStation 5, alăturându-se astfel programului de lansare al PlayStation 5 din 2023, care include, printre alte titluri, Final Fantasy XVI de la Square Enix.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: