Mastercard

Mastercard a anuntat oficial ca se alatura campaniei #NoiFacemUnSpital, contribuind cu suma de 1 milion de euro pentru realizarea primului spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania.

De asemenea, in cadrul inițiativei, Mastercard încurajează deținătorii de carduri să se alăture cauzei #NoiFacemUnSpital prin folosirea cardurilor personale pentru a face o donație pe www.bursadefericire.ro. Pentru toate donațiile din 2019, compania va contribui cu 2 euro pentru fiecare donație tranzacționată, suplimentar față de suma de 1 milion de euro.

Declaratie oficiala:

Suntem bucuroși că, începând de astăzi, Mastercard devine partenerul pentru inovație al primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România. Sperăm că solidaritatea pentru cauze care contează pentru comunitate să devină un gest de normalitate prin care să construim împreună un viitor mai bun. De aceea, angajamentul nostru este să ne implicăm în susținerea comunității prin parteneriate de lungă durată. În acest fel, împreună cu toți partenerii și clienții noștri, începem astăzi ceva de neprețuit”, afirmă Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România.