Ce reprezinta serviciul Perpetoo detalii

Perpetoo este primul serviciu de car sharing de la persoana la persoana din Romania, ce va fi disponibil oficial incepand cu luna mai a acestui an.

Acest sistem de car sharing presupune de fapt inchirierea masinii personale catre o alta persoana la o suma de bani pe care o stabilesti chiar tu. Reprezentantii companiei afirma ca cei care isi pun la dispozitie masina vor putea castiga lunar intre 1000 si 4000 lei sau chiar mai mult in functie de modelul masinii si de perioada de timp in care aceasta va fi inchiriata.

De asemenea, proprietarii se vor bucura de asigurare CASCO pe toată perioada închirierii mașinii, oferită de Perpetoo în colaborare cu Uniqua și Renomia.

Pentru ca o masina ta sa fie disponibila in serviciul Perpetoo trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • masina sa fie proprietate privata;
  • sa fie fabricata incepand cu anul 2010;
  • sa aiba revizia auto;
  • RCA si ITP la zi;
  • sa aiba vigneta valabila;
  • sa fie echipata corespunzator (roți de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă, conforme cu normele în vigoare);

Serviciul Perpetoo va fi disponibil din luna mai 2019 in doar patru orase mari din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara(urmand ca apoi sa fie extins si in alte orase din Romania). In prima etapa, imediat dupa lansare, proprietarii isi vor putea lista masina pe plaforma perpetoo.com, urmand ca serviciul să devină disponibil și pentru cei care vor să închirieze mașini.

Reprezentantii companiei afirma ca in primul an de activitate se asteapta la peste 3.000 de masini listate pe platforma si la un numar de peste 25.000 de inchirieri.

Serviciul de car sharing de la persoană la persoană Perpetoo este dezvoltat exclusiv din capital privat românesc, care însumează până în prezent aproximativ 300.000 euro, iar la dezvoltarea și optimizarea platformei lucrează o echipă de peste 30 de specialiști.