Device-uriReview-uriTehnologieTelefoane

OPPO Reno 3 Pro – Hands-on Review si Pareri

Am testat prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, Oppo Reno 3 Pro, un smartphone midrange cu capabilitati 5G si cu „apucaturi” de smartphone high-end.  Acesta poate fi achizitionat din oferta operatorului la un pret standard de 3.434 LEI sau la un pret cu abonament de la 2.009 LEI cu Orange Me 30(link achizitie).

OPPO Reno 3 Pro este un smartphone chiar foarte misto, ce puncteaza la capitole precum ecran, camera foto, design si autonomie. Faptul ca vine cu un ecran de 90Hz din punctul meu de vedere este un atu, nu este nici 120Hz ca in cazul lui Samsung Galaxy S20 Ultra fiind un consumator mare de energie si nici de 60Hz, asa cum este standardul. De asemenea, este un ecran placut pentru vizionarea de filme si seriale de pe Netflix si un ecran ce face fata si in bataia razelor soarelui.

Citesti si despre Cum se descurca un OPPO Reno 3 Pro cu tehnologia 5G

Se descurca si la capitolul peformanta, nu am avut parte de blocaje, intarzieri si lucruri de genul acesta, procesorul Snapdragon 765G bazat pe arhitectura de 7nm facandu-si foarte bine treaba in combinatie cu cei 12GB memorie RAM. Sta bine si la capitolul baterie, venind cu un acumulator de 4.025 mAh(50% in 20 de minute) ce iti va oferi o autonomie de mai bine de o zi fara grija incarcatorului.

Interfata software mi se pare foarte simpatica si ma duce foarte mult cu gandul la cea de la Xiaomi si respectiv Huawei, avand destule similitudini. Singurul punct contra al acestui device ar fi din punctul meu de vedere pretul, un pic cam mare pentru un device care vine dotat cu un procesor midrange. Din punctul meu de vedere, as fi pozitionat pretul in conditiile faptului ca este dotat cu tehnologia 5G, undeva la 2500-2700 LEI.

Citesti si despre Cum fotografiaza Oppo Reno 3 Pro

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: