OnePlus Nord

In ultima vreme au aparut diverse detalii despre viitorul smartphone de buget al celor de la OnePlus, cum ca acesta va fi lansat pe data de 10 iulie, va avea doua camere foto de selfie(32MP + 8MP) si va fi echipat cu un chipset Snapdragon 765G.

Ce stim totusi oficial despre acest device ar fi faptul ca se va numi OnePlus Nord, acest nume fiind confirmat oficial de catre fondatorul Pete Lau. Acest device ar fi practic al doilea device midrange al companiei chineze dupa OnePlus X, lansat in urma cu mai bine de 5 ani. De asemenea, handset-ul ar concura de la egal la egal cu iPhone SE 2(2020) sau cu viitorul Google Pixel 4a.

Declaratie oficiala a CEO-ului OnePlus, Pete Lau:

Lansarea liniei de produse OnePlus Nord marchează începutul unui nou capitol interesant pentru OnePlus. Spiritul “Never Settle” este centrat in jurul distribuirii celor mai bune tehnologii si produse cu lumea. Suntem foarte mandri de produsele noastre de tip flagship si vom continua sa cream flagship-uri mult mai performante pentru utilizatorii nostri. Suntem incantati sa impartasim experienta OnePlus cu si mai multi utilizatori din intreaga lume prin aceasta noua linie de produse.